Narušavali javni red i mir

Slika /Općenito/Policija2.jpg

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 34-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o osobnoj iskaznici, dok protiv 66-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira

FOTO: Ilustracija

U nedjelju 14. svibnja 2023. oko 7.50 sati u mjestu Trenkovo na prostoru ribnjaka, 34-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,56 promila verbalno i tjelesno se sukobio s 66-godišnjakom, tom prilikom lakše je ozlijeđen 34-godišnjak.  Također je utvrđeno da 34-godišnjak kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se utvrdio njegov identitet.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 34-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o osobnoj iskaznici, dok protiv 66-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
 

Stranica