Pakrac: Prezentirana kampanja "Postani policajac/policajka"

  • Slika /slike-vijesti/2023 godina/Postani policajac-Pakrac/IMG-90ddea60e8158f6a8214cf4bee3e15ce-V.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Tijekom prezentacije učenicima su policijski službenici Interventne jedinice policije prikazali pokaznu vježbu te su im uručeni prigodni promidžbeni materijali

FOTO: PU požeško-slavonska

Danas je u Osnovnoj školi Braće Radića u Pakracu  za učenike osmih razreda navedene škole prezentirana kampanja „Postani policajac/policajka“. Prezentaciju je održao policijski službenik za prevenciju Goran Matijević te policijski službenici Interventne jedinice policije.

 Policijski službenici su informirali učenike o programu srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka te o programu srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja upisom učenika u treći razred srednje škole, kao i o tome da policija nudi  širok spektar policijskih poslova, od temeljne, prometne, kriminalističke ili interventne policije o čemu su govorili prisutni policijski službenici IJP Kutjevo.

 Tijekom prezentacije učenicima su policijski službenici Interventne jedinice policije prikazali pokaznu vježbu te su im uručeni prigodni promidžbeni materijali.

Prilikom boravka u školi postavljeni su i plakati vezani za navedenu kampanju te su učenici informirani o programu srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka te o programu srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja upisom učenika u treći razred srednje škole.
 

Stranica