Pod utjecajem alkohola narušavao javni red i mir

Slika /Općenito/Policija1.jpg

Navedeni 21-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok protiv 21-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog jer je posluživala  piće alkoholiziranoj osobi

FOTO: Ilustracija

U petak 5. siječnja 2024. oko 0.15 sati u Pakracu u Bolničkoj ulici u ugostiteljskom objektu, 21-godišnjak je staklenim čašama gađao 21-godišnju djelatnicu te razbio čašu. Ispitivanjem alkoholiziranosti kod 21-godišnjaka je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu.

Navedeni 21-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok protiv 21-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog jer je posluživala  piće alkoholiziranoj osobi. Također je utvrđeno da je 45-godišnji vlasnik ugostiteljskog objekta dozvolio da isti radi duže od radnog vremena i protiv njega slijedi obavijest o počinjenom prekršaju Državnom inspektoratu zbog prekršaja iz Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti.
 

Stranica