Pod utjecajem alkohola od 1,75 promila skrivio prometnu nesreću i pobjegao

Slika /Promet/alkohol, formula za nesreću.jpg

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog 

FOTO: Ilustracija

U petak 19. srpnja 2024. oko 15.30 sati u Požegi u Sokolovoj ulici, 49-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, nije se kretao što bliže desnom rubu kolnika te je udario prednjim dijelom vozila u lijevu bočnu stranu osobnog automobila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 27-godišnji vozač.

Nakon prometne nesreće 49- godišnji vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke niti podatke o vozilu kojim je upravljao, no ubrzo su ga pronašli policijski službenici. Ispitivanjem alkoholiziranosti kod njega je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,75 promila.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Stranica