Pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću

Slika /Promet/Leđa_palica.jpg

Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 43-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

FOTO: Ilustracija

U ponedjeljak 29. svibnja 2023. oko 15.10 sati u Požegi u Osječkoj ulici, 43-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 0,59 promila upravljao teretnim automobilom kojemu je isteklo važenje prometne dozvole, započeo je radnju skretanja ulijevo da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Nakon toga sletio je s kolnika i udario u živu ogradu i metalnu ogradu terase u vlasništvu 55-godišnjaka te u betonski zid u vlasništvu 42-godišnjakinje.

Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 43-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila su se i dva bijega s mjesta prometne nesreće u mjestu Prekopakra i u Pakracu u Bolničkoj ulici te prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Brestovac.
 

Stranica