Pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću

Slika /Promet/Leđa_palica.jpg

Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 28-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

FOTO: Ilustracija

U subotu 16. prosinca 2023. oko 1.15 sati u mjestu Komarovci, 28-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,87 promila upravljao osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika te udario prednjim lijevim dijelom vozila u stup javne rasvjete. Također je utvrđeno da za vrijeme vožnje nije koristio sigurnosni pojas. U prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen.

Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 28-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi u Ulici Republike Hrvatske.
 

Stranica