Pod utjecajem alkohola ugrožavali promet

Slika /Promet/alkohol, formula za nesreću.jpg

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja oba vozača su  smještena u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

FOTO: Ilustracija

U subotu 12. kolovoza 2023. oko 11.20 sati u Požegi u Ulici Stjepana Radića, policijski službenici su u prometu zatekli 35-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 1,97 promila upravljao osobnim automobilom. Također je utvrđeno da mu je vozačka dozvola oduzeta zbog sakupljenih negativnih bodova unazad dvije godine i da ne može podnijeti zahtjev za produženje vozačke dozvole.

U nedjelju 13. kolovoza 2023. oko 0.35 sati u Pakracu u Ulici Krndija, policijski službenici su u prometu zatekli 19-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola od 3,10 promila upravljao osobnim automobilom.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja oba vozača su  smještena u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Stranica