Posebna regulacija prometa zbog prisege ročnika

Slika Ilustracije server/prometni_policajac03.jpg

 Obzirom da će u subotu, 6. svibnja 2012. godine u prijepodnevnim satima u vojarni Požega biti održana prisega ročnika na dragovoljnom služenju vojnog roka u OSRH očekuje se veća

Foto: ilustracija

Obzirom da će u subotu, 6. svibnja 2012. godine u prijepodnevnim satima u vojarni Požega biti održana prisega ročnika na dragovoljnom služenju vojnog roka u OSRH očekuje se veća gustoća prometa posebice na prilazima gradu i u blizini same vojarne.

Zbog sigurnosti svih sudionika toga dana u vremenu od 8 do 11 sati za promet će povremeno biti zatvoren dio županijske ceste i to od raskrižja ulica Osječka-Hrvatskih branitelja do raskrižja ulica Hrvatskih branitelja-Mlinska- Juraja Križanića, a obilazak je predviđen ulicama Juraja Križanića-Fra Kaje Adžića-Ante Starčevića-Zrinska.

Apeliramo na sve sudionike u prometu da povećaju oprez i da se pridržavaju uputa prometne policije. Također, pozivamo sve vozače da, ukoliko nemaju prijeke potrebe, ne koriste prometnice u blizini vojarne, a da za zaustavljanje i parkiranje koriste samo mjesta predviđena za tu namjenu i to u ulicama na prilazu središtu grada.



Stranica