Poziv kandidatima na razgovor (intervju) za radno mjesto dostavljač

Slika /MUP-Ilustracije/uprava_za_materijalno_finacijsle_poslove_pexel_com_01.jpg

Pozivamo kandidate/kinje na razgovor (intervju) za radno mjesto dostavljač u Odjelu za upravne poslove PU požeško-slavonske



         


REPUBLIKA HRVATSKA
MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA
POLICIJSKA UPRAVA POŽEŠKO-SLAVONSKA 
JOSIPA RUNJANINA 1
  
         Na temelju odredbe članka 4., Uredbe o raspisivanju i provedbi javnog natječaja i internog oglasa u državnoj službi Narodne novine br. 78/17 i 89/19, dalje u tekstu Uredba, u svezi oglasa broj: 511-22-04-1-450/1-2021 od 24.03.2021 godine, objavljenog u Narodnim novinama broj 30/2021 od 26. ožujka 2021. godine za prijam u državnu službu namještenika na neodređeno vrijeme u Policijsku upravu požeško-slavonsku objavljuje
 
OBAVIJEST I UPUTE KANDIDATIMA O PROVEDBI RAZGOVORA (INTERVJUA)
 
Za radno mjesto :
 ODJEL ZA UPRAVNE POSLOVE
  • dostavljač - 1 izvršitelj/ca
 
 
 
VRIJEME I MJESTO ODRŽAVANJA RAZGOVORA (INTERVJUA)
 
Pozivamo na razgovor (intervju) kandidate/kinje koji su podnijeli pravovremene i potpune prijave te ispunjavaju propisane i u oglasu objavljene uvjete, koje će se održati u prostorijama:
 
Policijske uprave požeško-slavonske, na adresi Josipa Runjanina 1, Požega
 
u srijedu 28. travnja 2021. godine s početkom u 9,00 sati
i
u četvrtak 29. travnja 2021. godine s početkom u 9,00 sati 
 
 
 
NAČIN RAZGOVORA (INTERVJUA)
 
  Razgovoru (intervjuu) mogu pristupiti kandidati/kinje koji ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa i čije su prijave pravodobne i potpune. O točnom vremenu (rasporedu)  obavljanja razgovora (intervjua) kandidati/kinje će biti upoznati putem telefona.  
 
  • Komisija u razgovoru s kandidatima/kinjama utvrđuje interese, profesionalne ciljeve i motivaciju kandidata za rad u državnoj službi na poslovima radnog mjesta za koje se natječe. Rezultati intervjua vrednuju se bodovima od 0 do 10 bodova. Smatra se da je kandidat /kinja zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio/la najmanje 5 bodova.
 
 
  • PRAVILA PRILIKOM RAZGOVORA (INTERVJUA)
 
  • Prilikom provedbe prethodne provjere obvezno je pridržavanje mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi prevencije širenja epidemije Covida-19, a koje se sastoje u sljedećem:
 
  • Prethodna provjera provest će se na način da se u najvećoj mogućoj mjeri spriječi širenje epidemije Covida-19, te izbjegne neposredni kontakt osoba. Ni jedan kandidat/kinja ne smije imati povišenu tjelesnu temperaturu, simptome akutne respiratorne infekcije ili neke druge simptome koji ukazuju na rizik zaraženosti bolesti Covid-19,
  • U službenim prostorijama u kojima se održava prethodna provjera potrebno je održavati tjelesnu distancu među osobama od 1,5 m ,
  • Obvezno je nošenje maski za lice u zatvorenom prostoru. Osim medicinskih maski mogu se koristiti platnene maske,
  • Pri ulasku u zgradu policijske uprave kandidati su obvezni dezinficirati ruke.
 
  • Policijska uprava pridržava pravo onemogućiti pristup prethodnoj provjeri kandidata/kinja za kojeg/ju se pojave osnove sumnje na rizik zaraženosti Covidom-19 ili njegovo/njezino postupanje ne bude u skladu s ovom uputom.
  • Po dolasku na razgovor (intervju) od kandidata/kinje će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave, radi utvrđivanja identiteta. Razgovoru (intervjuu) ne mogu pristupiti kandidati koji ne mogu dokazati identitet, te osobe za koje se utvrdi da nisu podnijeli prijavu za oglas za radno mjesto za koje se obavlja razgovor (intervju) .
  • Nakon provedenog intervjua komisija utvrđuje rang-listu kandidata prema ukupnom broju bodova ostvarenih na razgovoru (intervjuu). Na rang-listi se navode samo kandidati koji su zadovoljili razgovoru (intervjuu).
  • O rezultatima oglasa kandidati će biti obaviješteni javnom objavom rješenja o prijmu u državnu službu izabranog kandidata/kinje na web stranici Ministarstva pravosuđa i uprave https://mpu.gov.hr .
  • Dostava svim kandidatima smatra se obavljenom istekom osmog dana od objave na web stranici Ministarstva pravosuđa i uprave.
 
 
                                                         KOMISIJA ZA PROVEDBU OGLASA
 

Stranica