Poziv na testiranje i razgovor

Slika /MUP-Ilustracije/uprava_za_materijalno_finacijsle_poslove_pexel_com_01.jpg

Testiranje će se održati 22. travnja 2024. godine u prostorijama Policijske uprave požeško-slavonske, Požega, Josipa Runjanina 1  

Foto: Ilustracija

  
Komisija za provedbu javnog natječaja objavljenog u Narodnim novinama broj: 30/2024 od 13. ožujka 2024. godine, na web stranicama Ministarstva pravosuđa i uprave, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Policijske uprave požeško-slavonske za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu požeško-slavonsku objavljuje
   
                                                                            POZIV
                                                        NA TESTIRANJE I RAZGOVOR
 
 
Kandidatima/kinjama koji/e su podnijeli/e pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja za prijam vježbenika u državnu službu na neodređeno vrijeme u Policijsku upravu požeško-slavonsku, objavljenog dana 14.03.2024. godine na web-stranici Ministarstva pravosuđa i uprave i na web-stranici Policijske uprave požeško-slavonske za radna mjesta:
 
 
1. ODJEL ZA UPRAVNE POSLOVE

                   - viši upravni referent - 2 izvršitelja/ica
 
 
2. ODJEL ZA TEHNIKU

                   - viši policijski tehničar za računalnu i EOP tehniku- 1 izvršitelj/ica
 
 
3. ODJEL MATERIJALNO-FINANCIJSKIH POSLOVA

                   - računovodstveni referent-knjigovođa osnovnih sredstava i sitnog inventara - 1 izvršitelj/ica
 
 

4. ODJEL MATERIJALNO-FINANCIJSKIH POSLOVA
                   -  računovodstveni referent - blagajnik - 1 izvršitelj/ica
 
 
5. INTERVENTNA JEDINICA POLICIJE

                   - administrativni referent za evidencije -  1 izvršitelj/ica
 
 
6. POLICIJSKA POSTAJA PAKRAC

                   - daktilograf u smjeni - 1 izvršitelj/ica
 
 
Testiranje će se održati 22. travnja 2024. godine u prostorijama Policijske uprave požeško-slavonske, Požega, Josipa Runjanina 1:
 
  • za radno mjesto pod rednim brojem 1. - dana 22.4.2024. godine (ponedjeljak) s početkom u 8 sati
 
  • za radno mjesto pod rednim brojem 2. - dana 22.4.2024. godine (ponedjeljak) s početkom u 9 sati
 
  • za radno mjesto pod rednim brojem 3. - dana 22.4.2024. godine (ponedjeljak) s početkom u 10 sati
 
  • za radno mjesto pod rednim brojem 4. - dana 22.4.2024. godine (ponedjeljak) s početkom u 12 sati
 
  • za radno mjesto pod rednim brojem 5. - dana 22.4.2024. godine (ponedjeljak) s početkom u 13 sati
 
  • za radno mjesto pod rednim brojem 6. - dana 22.4.2024. godine (ponedjeljak) s početkom u 14 sati
 
Kandidati koji ispunjavaju uvjete biti će i putem telefona obaviješteni o točnom terminu testiranja.
 
Pravni izvori za pripremu kandidata/kinja za testiranje objavljeni su na web stranici Policijske uprave požeško-slavonske https://pozesko-slavonska-policija.gov.hristovremeno s objavom javnog natječaja.
 
Kandidati/kinje koji nisu podnijeli/e pravodobnu ili potpunu prijavu ili ne ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja, ne smatraju se kandidatima/kinjama prijavljenim na javni natječaj, te će im biti dostavljena pisana obavijest u kojoj se navode razlozi zbog kojih se ne smatraju kandidatom/kinjama prijavljenim na javni natječaj.

Obavijest će biti dostavljena putem elektroničke pošte.

PRAVILA TESTIRANJA

Po dolasku na testiranje, od kandidata/kinja će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta. Kandidati/kinje koji/e ne mogu dokazati identitet, osobe za koje je utvrđeno da ne ispunjavaju formalne uvjete propisane javnim natječajem kao i osobe za koje se utvrdi da nisu podnijele prijavu na javni natječaj za radno mjesto za koje se obavlja testiranje, ne mogu pristupiti testiranju.

NAPOMENA: Kandidati/kinje koji dođu u prostorije Policijske uprave nakon vremena određenog za početak testiranja, neće moći pristupiti testiranju.

Po utvrđivanju identiteta i svojstva kandidata/kinja, isti će biti upućeni u prostoriju gdje će se održati testiranje.

Za provjeru znanja, sposobnosti i vještina, kandidatima/kinjama se dodjeljuje od 0 do 10 bodova. Smatra se da su kandidati/kinje zadovoljili/le na testiranju ako su dobili/e najmanje 5 bodova.
Za vrijeme testiranja nije dopušteno:
- koristiti se bilo kakvom literaturom odnosno bilješkama;
- koristiti mobitel ili druga komunikacijska sredstva;
- napuštati prostoriju u kojoj se provjera odvija bez odobrenja osoba koje provode testiranje;
- razgovarati s ostalim kandidatima/kinjama niti na drugi način remetiti koncentraciju kandidata/kinja;
- ukoliko pojedini kandidat/kinja prekrši pravila bit će udaljen/a s provjere znanja, a njegov/njezin rezultat Komisija neće priznati niti ocijeniti.

NAPOMENA: Za vrijeme boravka u prostorijama gdje se održava testiranje kandidati/kinje su dužni/e poštovati kućni red i postupati prema uputama Komisije za provedbu javnog natječaja. U slučaju kršenja kućnog reda i nepridržavanja uputa službenih osoba, kandidati/kinje će biti upozoreni/e na primjeren način, a ako se i dalje nastave neprimjereno ponašati bit će udaljeni/e s testiranja, te će se smatrati da su odustali/e od daljnjeg postupka testiranja.

Na razgovor (intervju) pozvat će se kandidati/kinje koji su ostvarili ukupno najviše bodova, odnosno 10 kandidata ili oni koji budu dijelili 10 mjesto na testiranju za sva radna mjesta osim za radno mjesto pod rednim brojem 1. 12 kandidata ili oni koji budu dijelili 12. mjesto na testiranju.  

Komisija kroz razgovor (intervju) s kandidatima/kinjama utvrđuje znanja, sposobnosti i vještine, profesionalne ciljeve i motivaciju kandidata/kinja za rad u državnoj službi, te rezultate ostvarene u njihovu dosadašnjem radu.

Rezultati razgovora (intervjua) boduju se na isti način kao i testiranje, tj. svakom pojedinom kandidatu/kinji se dodjeljuje određeni broj bodova od 0 do 10.
 
Razgovor (intervju) s kandidatima će se održati 24., 25. i 26.4. 2024. godine  u prostorijama Policijske uprave požeško-slavonske, Josipa Runjanina 1. Kandidati/kinje će o točnom vremenu razgovora (intervju) biti pravovremeno obavješteni putem telefona.



 
 

Stranica