Poziv na testiranje

Slika /Ilustracije server/grb-mup.jpg
Komisija za provedbu internog oglasa za popunu slobodnih radnih mjesta
rukovodećih policijskih službenika u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj
 
objavljuje
 
POZIV NA TESTIRANJE
 
KANDIDATIMA
 
koji su podnijeli pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa, objavljenog na web stranicama Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova dana  31. prosinca 2018. godine, za popunu slobodnih radnih mjesta rukovodećih policijskih službenika u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi požeško-slavonskoj, na radna mjesta:
 
  1. SLUŽBA KRIMINALISTIČKE POLICIJE, ODSJEK ZA OBRADU KRIMINALITETA
  •  voditelj Odsjeka za obradu kriminaliteta – 1 izvršitelj
 
  1. SLUŽBA POLICIJE, ODSJEK ZA JAVNI RED I NEZAKONITE MIGRACIJE
  • voditelj odsjeka za javni red i nezakonite migracije – 1 izvršitelj
 
koje će se održati dana 24. siječnja 2019. godine (četvrtak) s početkom u 08,00 sati u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj, Josipa Runjanina 1, Požega.
 
Kandidati koji udovoljavaju uvjetima iz internog oglasa o tome će biti obaviješteni osobno telefonom.
 
Pravni izvori za pripremu kandidata za testiranje objavljeni su na web stranici Ministarstva unutarnjih poslova www.mup.hr istovremeno s objavom internog oglasa.
 
Kandidati koji zadovolje na testiranju odnosno ostvare najmanje 5 bodova pristupit će razgovoru (intervjuu) s Komisijom.
 
            Razgovor (intervjuu) s kandidatima obavit će se 24. siječnja 2019. godine od 10,00 sati u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj, Josipa Runjanina 1, Požega.
 
Komisija će u razgovoru (intervjuu) s kandidatima utvrditi znanje, sposobnosti i vještine, profesionalne ciljeve i motivaciju za rad, interese te rezultate ostvarene u njihovom dosadašnjem radu. Smatrat će se da su kandidati zadovoljili na razgovoru (intervjuu) ako su dobili najmanje 5 bodova.
 
 
Komisija za provedbu internog oglasa


Stranica