Poziv za testiranje-javni natječaj

Slika /slike-vijesti/2021 godina/zgrada PU.jpg

Testiranje će se održati 7. lipnja 2023. godine u prostorijama Policijske uprave požeško-slavonske, Požega, Josipa Runjanina 1 s početkom u 8 sati

FOTO:PU požeško-slavonska


                                                                     
 
                                                           REPUBLIKA HRVATSKA
                                             MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA
                                         POLICIJSKA UPRAVA POŽEŠKO-SLAVONSKA
  

Komisija za provedbu javnog natječaja objavljenog u Narodnim novinama broj: 52/2023 od 17. svibnja 2023. godine, na web stranicama Ministarstva pravosuđa i uprave, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Policijske uprave požeško-slavonske za prijam vježbenika u državnu službu na neodređeno vrijeme u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu požeško-slavonsku objavljuje
 
 
                                                  POZIV NA TESTIRANJE I RAZGOVOR
 
 
Kandidatima/kinjama koji/e su podnijeli/e pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja za prijam vježbenika u državnu službu na neodređeno vrijeme u Policijsku upravu požeško-slavonsku, objavljenog dana 17.05.2023. godine na web-stranicama Ministarstva pravosuđa i uprave i Policijske uprave požeško-slavonske za radno mjesto:
 
1.Služba zajedničkih i upravnih poslova
Odjel za upravne poslova
 
- viši upravni  referent – vježbenik - 1 izvršitelj/ica
 
 
Testiranje će se održati 7. lipnja 2023. godine u prostorijama Policijske uprave požeško-slavonske, Požega, Josipa Runjanina 1, s početkom u 8 sati.
 
 
Kandidati koji ispunjavaju uvjete biti će telefonski obaviješteni o točnom terminu testiranja. 
 
 Pravni izvori za pripremu kandidata/kinja za testiranje objavljeni su na web stranici Policijske uprave požeško-slavonske https://pozesko-slavonska-policija.gov.hr/,
istovremeno s objavom javnog natječaja.
 
Kandidati/kinje koji nisu podnijeli/e pravodobnu ili potpunu prijavu ili ne ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja, ne smatraju se kandidatima/kinjama prijavljenim na javni natječaj, te će im biti dostavljena pisana obavijest u kojoj se navode razlozi zbog kojih se ne smatraju kandidatom/kinjama prijavljenim na javni natječaj.


Obavijest će biti dostavljena putem elektroničke pošte.


 PRAVILA TESTIRANJA

Po dolasku na testiranje, od kandidata/kinja će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta. Kandidati/kinje koji/e ne mogu dokazati identitet, osobe za koje je utvrđeno da ne ispunjavaju formalne uvjete propisane javnim natječajem kao i osobe za koje se utvrdi da nisu podnijele prijavu na javni natječaj za radno mjesto za koje se obavlja testiranje, ne mogu pristupiti testiranju.

NAPOMENA: Kandidati/kinje koji dođu u prostorije Policijske uprave nakon vremena određenog za početak testiranja, neće moći pristupiti testiranju.
 
Po utvrđivanju identiteta i svojstva kandidata/kinja, isti će biti upućeni u prostoriju gdje će se održati testiranje.
 
Za provjeru znanja, sposobnosti i vještina, kandidatima/kinjama se dodjeljuje od 0 do 10 bodova. Smatra se da su kandidati/kinje zadovoljili/le na testiranju ako su dobili/e najmanje 5 bodova.

Za vrijeme testiranja nije dopušteno:

- koristiti se bilo kakvom literaturom odnosno bilješkama;
- koristiti mobitel ili druga komunikacijska sredstva;
- napuštati prostoriju u kojoj se provjera odvija bez odobrenja osoba koje provode
  testiranje;
- razgovarati s ostalim kandidatima/kinjama niti na drugi način remetiti
  koncentraciju kandidata/kinja;
- ukoliko pojedini kandidat/kinja prekrši pravila bit će udaljen/a s provjere znanja,
  a njegov/njezin rezultat Komisija neće priznati niti ocijeniti.
 
NAPOMENA: Za vrijeme boravka u prostorijama gdje se održava testiranje kandidati/kinje su dužni/e poštovati kućni red i postupati prema uputama komisije za provedbu javnog natječaja. U slučaju kršenja kućnog reda i nepridržavanja uputa službenih osoba, kandidati/kinje će biti upozoreni/e na primjeren način, a ako se i dalje nastave neprimjereno ponašati bit će udaljeni/e s testiranja, te će se smatrati da su odustali/e od daljnjeg postupka testiranja.
 
Na razgovor (intervju) pozvat će se kandidati/kinje koji su ostvarili ukupno najviše bodova, odnosno 10 kandidata ili oni koji budu dijelili 10 mjesto na testiranju.
Komisija kroz razgovor (intervju) s kandidatima/kinjama utvrđuje znanja, sposobnosti i vještine, profesionalne ciljeve i motivaciju kandidata/kinja za rad u državnoj službi, te rezultate ostvarene u njihovu dosadašnjem radu.

Rezultati razgovora (intervjua) boduju se na isti način kao i testiranje, tj. svakom pojedinom kandidatu/kinji se dodjeljuje određeni broj bodova od 0 do 10.
 
Razgovor (intervju) s kandidatima će se održati 07.06.2023. godine (srijeda) nakon provedenog testiranja u prostorijama Policijske uprave požeško-slavonske, Josipa Runjanina 1. Kandidati/kinje će o točnom vremenu razgovora (intervju) biti pravovremeno obavješteni putem telefona.
 

Stranica