Prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom

Slika //policija05.jpg

 U nedjelju, 18. ožujka 2012. godine, oko 5.26 sati u mjestu Eminovci u ulici Vukovarskoj 23-godišnji vozač osobnog automobila marke „VW golf“, požeških registracijskih oznaka,

Foto: ilustracija

U nedjelju, 18. ožujka 2012. godine, oko 5.26 sati u mjestu Eminovci u ulici Vukovarskoj  23-godišnji vozač osobnog automobila marke „VW golf“, požeških registracijskih oznaka, uslijed nepropisnog uključivanja u promet s kolnog ulaza vožnjom unazad nije propustio sva vozila zbog čega je u njega udario osobni automobil marke „ope corsa“, također požeških registracijskih oznaka, kojim je upravljao 21-godišnjak. Vozilo „VW golf“ sletjelo je s kolnika, a „opel corsa“ je udarila u betonski most kolnog ulaza i prevrnula se. U prometnoj nesreći 17-godišnjakinja iz „opel corse“ smrtno je stradala, a tri su osobe teško tjelesno ozlijeđene. Protiv 23-godišnjaka slijedi kaznena prijava.

Tijekom vikenda zabilježene su i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom (tri u Požegi na raskrižju ulica Zrinske, Pavla Radića i Frankopanske, zatim na raskrižju ulica Osječke i Šokačke ceste te u Zrinskoj na prijelaz ceste preko željezničke pruge teretno vozilo udarilo u polubranik i u mjestu Krivaj)



Stranica