Prometna problematika

Slika //auto_policija06.jpg

U subotu, 13. rujna 2014. godine, oko 18.10 sati, u Požegi, na raskrižju ulica Matice Hrvatske i Matije Gupca, 32-godišnji vozač osobnog automobila marke „Mercedes“, požeških

 

Foto: Ilustracija

U subotu, 13. rujna 2014. godine, oko 18.10 sati, u Požegi, na raskrižju ulica Matice Hrvatske i Matije Gupca, 32-godišnji vozač osobnog automobila marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka skretao je ulijevo u Ulicu Matije Gupca prilikom čega nije propustio osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljala 32-godišnjakinja prilikom čega je došlo do udara prednje strane osobnog automobila „Volkswagen“ u zadnju desnu bočnu stranu osobnog automobila marke „Mercedes“. Uslijed toga došlo je do zanošenja osobnog automobila marke „Mercedes“ koji je udario u 15-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik i koja je tom prilikom odbačena u izlog frizerskog salona u vlasništvu 46-godišnjakinje.  Nakon toga  je došlo do udara zadnjeg lijevog dijela osobnog automobila „Mercedes“ u zid zgrade frizerskog salona. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđene 15-godišnjakinja i 32-godišnjakinja. Protiv 32-godišnjeg vozača slijedi obavezni prekršajni nalog.

Tijekom vikenda su se dogodila tri bijega s mjesta prometne nesreće i to u Požegi u ulicama Republike Hrvatske i Vukovarska te u mjestu Frkljevci a jedna prometna nesreća s materijalnom štetom je zabilježena u Pakracu u Ulici Matice Hrvatske.



Stranica