Prometna problematika

Slika auto_policija07.jpg

 U srijedu, 15. listopada 2014. godine, oko 19.50 sati, na državnoj cesti D51, između mjesta Zakorenje i Brestovac, 20-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom marke

 

Foto: Ilustracija

U srijedu, 15. listopada 2014. godine, oko 19.50 sati, na državnoj cesti D51, između mjesta Zakorenje i Brestovac, 20-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka je uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad vozilom, sletio sa kolnika u sjeverni putni kanal prilikom čega je udario prednjim dijelom vozila u plastični stup za označavanje kolnika a potom i u zemljano-betonski most zemljane ceste. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 21-godišnja putnica iz osobnog automobila a protiv 20-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.

Istoga dana, oko 20.45 sati, u Požegi, u Ulici Matice Hrvatske, 19-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom marke „Audi“, požeških registarskih oznaka, dolaskom neposredno do kružnog toka nije prilagodio brzinu kretanja osobinama i stanju ceste uslijed čega se vozilom nastavio kretati ravno kroz kružni tok gdje je prednjim dijelom vozila udario u rubnik te se popeo na travnatu površinu unutar kružnog toka. Protiv 19-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u ulicama Stjepana Radića i Primorska.



Stranica