Prometna problematika

Slika //auto_policija04.jpg

U petak, 14. studenoga 2014. godine, oko 15.15 sati u Požegi, u Ulici Arslanovci, 44-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom marke „Renault“, požeških registarskih oznaka vozilom je prešla na suprotni prometni trak prilikom čega je prednjim  

 

Foto: Ilustracija

U petak, 14. studenoga 2014. godine, oko 15.15 sati u Požegi, u Ulici Arslanovci, 44-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom marke „Renault“, požeških registarskih oznaka vozilom je prešla na suprotni prometni trak prilikom čega je prednjim dijelom automobila udarila  u prednji dio osobnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka a kojim je iz suprotnog smjera upravljao 52-godišnjak koji je lakše ozlijeđen kao i 9-godišnjak i 41-godišnjakinja koji su se nalazili s njim u automobilu. Protiv 44-godišnjakinje slijedi obavezni prekršajni nalog.

U petak, 14. studenoga 2014. godine, oko 20.30 sati, u mjestu Blacko, 55-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom marke „Škoda“, požeških registarskih oznaka nije se kretala sredinom obilježene prometne trake te je vozilom prešla na istočnu putnu bankinu prilikom čega je prednjim dijelom automobila udarila u betonski zid mosta te u prometni znak u vlasništvu „Hrvatskih cesta“. U prometnoj nesreći 55-godišnjakinja je lakše ozlijeđena i protiv nje slijedi obavezni prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodio se i jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Poljani u Ulici Ljudevita Gaja.



Stranica