Prometna problematika

Slika //auto_policija02.jpg

 U subotu, 20. prosinca 2014. godine, oko 20.10 sati, u mjestu Češljakovci, 39-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,56 promila upravljao

 

Foto: Ilustracija

U subotu, 20. prosinca 2014. godine, oko 20.10 sati, u mjestu Češljakovci, 39-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,56 promila upravljao osobnim automobilom marke „Daewoo“, požeških registarskih oznaka skretao je ulijevo na sporednu cestu a da nije propustio osobni automobil marke „Seat“, požeških registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 37-godišnjak. Tom prilikom došlo je do udara i  slijetanja osobnog automobila „Seat“ u putni kanal i udara u betonirani pješački ulaz u vlasništvu 57-godišnjaka. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 38-godišnja suvozačica iz „Seata“ dok su vozač i 7-godišnje dijete lakše ozlijeđeni kao i vozač i 38-godišnji suvozač iz osobnog automobila „Daewoo“. Protiv 39-godišnjaka slijedi kaznena prijava.

Tijekom proteklog vikenda dogodile su se četiri prometne nesreće s materijalnom štetom, jedna prometna nesreća s lakše ozlijeđenom osobom te jedan bijeg s mjesta prometne nesreće.



Stranica