Prometna problematika

Slika //auto_policija04.jpg

U subotu, 21. ožujka 2015. godine, oko 9.15 sati, u Pakracu, Trg bana Josipa Jelačića, 34-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,22 promila

 

Foto: Ilustracija

U subotu, 21. ožujka 2015. godine, oko 9.15 sati, u Pakracu, Trg bana Josipa Jelačića, 34-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,22 promila upravljao osobnim automobilom marke „Ford“, čakovečkih registarskih oznaka, uključivao se sa parkirališta u promet a da se nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je udario u osobni automobil marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka u vlasništvu 44-godišnjaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 34-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

U subotu, 21. ožujka 2015. godine, oko 17.55 sati, u Pleternici, kružni tok ulica Trg Zrinskog i Frankopana-Orljavska-Kralja Zvonimira i Vladimira Nazora, 19-godišnji vozač (1,30 promila) koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, dolaskom do kružnog toka nije zaustavio svoje vozilo kako bi propustio vozila koja se kreću kružnim tokom prilikom čega je udario u osobni automobil marke „Honda“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 20-godišnjak. Protiv 19-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.



Stranica