Prometne nesreće

Slika //policija05.jpg

 U petak, 11. studenoga 2011. godine oko 23.15 sati u Požegi u ulici Sv. Ilije 33-godišnji vozač osobnog automobila marke „daewoo“, požeških registracijskih oznaka, uslijed vožnje pod

Foto: ilustracija

U petak, 11. studenoga 2011. godine oko 23.15 sati u Požegi u ulici Sv. Ilije 33-godišnji vozač osobnog automobila marke „daewoo“, požeških registracijskih oznaka, uslijed vožnje pod utjecajem alkohola izgubio je nadzor nad vozilom i udario u betonski temelj metalne ograde obiteljske kuće. Potom je krenuo unazad i udario u metalni stup ispred druge obiteljske kuće te nakon toga napustio mjesto prometne nesreće, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici pronašli su 33-godišnjeg počinitelja i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U nedjelju, 13. studenoga 2011. godine u vremenu od 18.10 do 19.15 sati u mjestu Lučinci nepoznati vozač nepoznatim vozilom udario je u parkirani osobni automobil marke „opel“, požeških registracijskih oznaka, u vlasništvu 77-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Tijekom vikenda zabilježena je i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom (u mjestu Ratkovica).



Stranica