Prometne nesreće

Slika policija03.jpg

U petak, 14. prosinca 2012. godine oko 9.15 sati u Požegi, u ulici Julija Kempfa, zbog neprilagođene brzine 35-godišnji vozač je izgubio nadzor nad osobnim automobilom „VW passat“, požeških  

 Foto: ilustracija 

U petak, 14. prosinca 2012. godine oko 9.15 sati u Požegi, u ulici Julija Kempfa, zbog neprilagođene brzine 35-godišnji vozač je izgubio nadzor nad osobnim automobilom „VW passat“, požeških registracijskih oznaka i udario u parkirani osobni automobil „opel kadett“, požeških registracijskih oznaka. Protiv 35-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog. 

Istoga dana oko 16.35 sati u Požegi, u ulici Pavla Radića, nepoznati vozač je prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u bočnu stranu osobnog automobila „renault clio“, požeških registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 21-godišnja vozačica. Nakon prometne nesreće nepoznati vozač je napustio mjesto događaja, a da oštećenoj nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je prouzrokovao prometnu nesreću. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku nepoznatog vozača i vozila.



Stranica