Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Slika //policija01.jpg

 U ponedjeljak, 19. rujna 2011. godine, oko 14,25 sati u Požegi u ulici Hrvatskih branitelja 25-godišnji vozač mopeda, požeških registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine

Foto: ilustracija

U ponedjeljak, 19. rujna 2011. godine, oko 14,25 sati u Požegi u ulici Hrvatskih branitelja 25-godišnji vozač mopeda, požeških registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine udario je u osobni automobil marke „mazda“, također požeških registracijskih oznaka, kojim se 55-godišnjak zaustavio ispred obilježenog pješačkog prijelaza radi propuštanja pješaka. 25-godišnji vozač mopeda lakše je ozlijeđen i protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.

Nešto kasnije oko 15.30 sati na D-38 između mjesta Ožegovci i Branešci 27-godišnji vozač osobnog automobila marke „kia“, kutinskih registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika na travnatu površinu, a potom udario u slivni kanal. Dvije putnice iz vozila lakše su ozlijeđene, a protiv 27-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.

Tijekom proteklog dana zabilježena su i dva bijega s mjesta prometne nesreće (u Požegi u ulicama Osječkoj i Industrijskoj).



Stranica