Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Slika policija05.jpg

 U petak, 21. rujna 2012. godine oko 19.20 sati u mjestu Filipovac u ulici Lipičkoj 9-godišnje dijete bez zaštitne kacige na biciklu bez svjetlosne signalizacije nepropisno je prelazeći

Foto: ilustracija

U petak, 21. rujna 2012. godine oko 19.20 sati u mjestu Filipovac u ulici Lipičkoj 9-godišnje dijete bez zaštitne kacige na biciklu bez svjetlosne signalizacije nepropisno je prelazeći kolnik udarilo u osobni automobil marke „BMW“, daruvarskih registracijskih oznaka. Dijete je lakše ozlijeđeno, a „BMW“ je sletio s kolnika i udario u betonski stup električne mreže, ali 27-godišnji vozač nije ozlijeđen.

Dan kasnije u subotu, 22. rujna 2012. godine oko 11.20 sati u Donjim Emovcima dogodila se prometna nesreća između dva osobna automobila u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena. Nešto kasnije oko 12.40 sati u Kaptolu u ulici Vetovačkoj 35-godišnji vozač neregistriranog i tehnički neispravnog motocikla, koji je upravljao prije stjecanja prava na upravljanje, uključujući se u promet sa sporedne ceste nije uspio zaustaviti motocikli zbog čega je udario u poluprikolicu pridodanu traktoru kojim je upravljao 41-godišnjak. Vozač motocikla teško je ozlijeđen i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U nedjelju, 23. rujna 2012. godine oko 20 sati u Sulkovcima 23-godišnji vozač osobnog automobila marke „hyundai“, požeških registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika. Vozilo je udarilo u betonski kolni ulaz i zid jedne obiteljske kuće, a potom je odbačeno udarilo u betonski kolni ulaz druge obiteljske kuće. Protiv 23-godišnjeg vozača, koji je lakše ozlijeđen, slijedi obavezni prekršajni nalog. 

Tijekom vikenda na području Policijske uprave dogodile su se tri prometne nesreće s materijalnom štetom i to u Požegi u ulici Pavla Radića i u Kaptolu u ulici Vilima Korajca te bijeg s mjesta prometne nesreće u Japagi.  

U nedjelju, 23. rujna 2012. godine oko 11.45 sati u mjestu Japaga u ulici Hrvatksih branitelja počinitelj prometne nesreće s materijalnom štetom napustio je mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao i policijski službenici tragaju za njim.



Stranica