Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Slika auto_policija06.jpg

 U petak, 16. siječnja 2015. godine, oko 19.40 sati, u Požegi, u Sokolovoj ulici, 62-godišnji vozač (2,87 promila) osobnog automobila marke „Ford Fiesta“, požeških registarskih oznaka,

 

Foto: Ilustracija

U petak, 16. siječnja 2015. godine, oko 19.40 sati, u Požegi, u Sokolovoj ulici, 62-godišnji vozač (2,87 promila) osobnog automobila marke „Ford Fiesta“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine je izgubio nadzor nad vozilom te udario u metalni stup i zid. Tom prilikom 62-godišnjak je teško tjelesno ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajna prijava.

U subotu, 17. siječnja 2015. godine, oko 2.45 sati, u mjestu Draga, 25-godišnja vozačica (2,04 promila) koja je upravljala osobnim automobilom marke „Peugeot“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine i vožnje pod utjecajem alkohola sletjela je s kolnika i udarila u prometni znak. Ona je lakše tjelesno ozlijeđena i protiv nje slijedi prekršajna prijava.

Istoga dana, oko 11.30 sati, u Osječkoj ulici, 33-godišnja vozačica osobnog automobila marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine je udarila u 16-godišnjeg pješaka koji je prelazio kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu. U prometnoj nesreći 16-godišnjak je lakše tjelesno ozlijeđen, a protiv vozačice slijedi prekršajna prijava.

Nešto kasnije, oko 19 sati, u Požegi, na raskrižju ulica Kamenita vrata i Vjekoslava Babukića, 75-godišnji biciklist koji nije imao upaljena svijetla i bez reflektirajućeg prsluka na sebi oduzeo je prednost prolaska 27-godišnjem vozaču (2,23 promila) „Volkswagen Passata“, požeških registarskih oznaka koji je potom udario u njega. Biciklist je lakše tjelesno ozlijeđen a 27-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja a protiv obojice slijede prekršajne prijave.

Također se tijekom vikenda dogodila jedna prometna nesreća s materijalnom štetom između dva osobna automobila u nedjelju, 18. siječnja 2015. godine, oko 17.25 sati u Vidovcima u Ulici Stjepana Radića.



Stranica