Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u Ruševu i Dervišagi

Slika //policija03.jpg

 U ponedjeljak, 10. listopada 2011. godine oko 13.25 sati u Ruševu 51-godišnji vozač (0,60 g/kg) osobnog automobila marke „peugeot“, požeških registracijskih oznaka, udario je u

Foto: ilustracija

U ponedjeljak, 10. listopada 2011. godine oko 13.25 sati u Ruševu 51-godišnji vozač (0,60 g/kg) osobnog automobila marke „peugeot“, požeških registracijskih oznaka, udario je u moped marke „tomos“, također požeških registracijskih oznaka, kojim se 45-godišnji vozač (0,52 g/kg) nepropisno uključivao u promet. Osobni automobil je od udarca sletio s kolnika i udario u betonski most, a putnik iz vozila je teško ozlijeđen, dok je vozač protiv kojeg slijedi obavezni prekršajni nalog zbog vožnje pod utjecajem alkohola lakše ozlijeđen. Protiv 45-godišnjeg vozača mopeda, koji je također teško tjelesno ozlijeđen, slijedi kaznena prijava.

Isti dan oko 20.50 sati u Dervišagi u ulici Stjepana Radića 45-godišnji vozač osobnog automobila marke „VW golf“, požeških registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine u zavoju i vožnje pod utjecajem alkohola (2,18 g/kg) izgubio je nadzor nad vozilom i prešao na suprotnu prometnu traku gdje je udario u dva vozila, a potom sletio s kolnika i udario u parkirani osobni automobil. Protiv 45-godišnjeg počinitelja, koji je lakše ozlijeđen kao i 44-godišnja putnica iz njegovog vozila, slijedi optužni prijedlog.



Stranica