Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Slika /auto_policija07.jpg
U utorak, 27. kolovoza 2019., oko 9.20 sati, u Požegi, u Njemačkoj ulici, 42-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Citroen“, požeških registarskih oznaka, izvršio je pretjecanje, a potom odmah i skretanje udesno u namjeri zaustavljanja i parkiranja, a da se nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu prilikom čega je došlo do ometanja 65-godišnje vozačice bicikla koja je izgubila ravnotežu i pala na travnatu površinu van kolnika. Ona je lakše ozlijeđena, a protiv 42-godišnjeg vozača slijedi prekršajni nalog.

Istoga dana, oko 13.35 sati, u Požegi, u Dubrovačkoj ulici, 26-godišnji vozač osobnog automobila marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, smanjio je brzinu kretanja vozila poradi skretanja s kolnika prilikom čega je u njega uslijed nedržanja potrebitog razmaka udario 54-godišnji vozač, a koji je upravljao osobnim automobilom marke „Toyota“, požeških registarskih oznaka.  U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 26-godišnja putnica koja se nalazila u „Volkswagenu“, a protiv 54-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

 Tijekom jučerašnjeg dana na području PU požeško-slavonske dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Pleternici u Mlinskoj ulici.

Stranica