Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Slika /Općenito/Policija1.jpg

Dogodile su se tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U petak 22. prosinca 2023. oko 17.35 sati u Požegi na raskrižju ulica Franje Cirakija, Osječka, Priorljavska i Stjepana Radića, 26-godišnji policijski službenik koji je upravljao policijskim službenim vozilom, uslijed neprilagođene brzine nije pravovremeno zaustavio vozilo te je prilikom skretanja udesno proklizao na središnju prometnu traku i u kočenju prednjim dijelom vozila naletio na prednji lijevi bočni dio osobnog automobila kojim je upravljao 19-godišnji vozač.

Ispitivanjem alkoholiziranosti kod 26-godišnjaka je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,57 promila i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


U subotu 23. prosinca 2023. oko 5.15 sati u mjestu Novi Mihaljevci, 25-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,38 promila upravljao osobnim automobilom, uslijed neprilagođene brzine sletio je vozilom s kolnika i udario u betonski temelj i metalnu ogradu nakon čega je nastavio kretanje te udario u klizna vrata i metalnu ogradu.

Vozač je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Tijekom protekla 24 sata dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Osječkoj ulici.
   
 

Stranica