Prometne nesreće u protekla 24 sata

Slika auto_policija02.jpg

 U utorak, 17. veljače 2015. godine, oko 7.35 sati, između Gornjeg Slatinika i Ruševa, 40-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Honda“, slavonskobrodskih

 

Foto: Ilustracija

U utorak, 17. veljače 2015. godine, oko 7.35 sati, između Gornjeg Slatinika i Ruševa, 40-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Honda“, slavonskobrodskih registarskih oznaka, dolaskom do zavoja je uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom prilikom čega je sletio na putnu bankinu i udario u metalnu zaštitnu ogradu u vlasništvu „Hrvatskih cesta“. Protiv 40-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Također se dogodio jedan bijeg s mjesta prometne nesreće, oko 7.50 sati, između mjesta Bučje i Zagrađe, prilikom mimoilaženja nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u bočno ogledalo teretnog automobila marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka, kojim je upravljala 39-godišnjakinja. Nakon udara nepoznati vozač je napustio mjesto događaja a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.



Stranica