Pronađeni oružje i streljivo

Slika streljivo01.jpg

U ponedjeljak, 10. studenoga 2014. godine, na području grada Požege, policijski službenici su temeljem naloga Prekršajnog suda u Požegi pretražili stan u kojem prebiv

 

Foto: Ilustracija

U ponedjeljak, 10. studenoga 2014. godine, na području grada Požege, policijski službenici su temeljem naloga Prekršajnog suda u Požegi pretražili stan u kojem prebiva 67-godišnjak prilikom čega su pronašli manju količinu streljiva. Protiv njega  slijedi optužni prijedlog.   

Istoga dana, policijski službenici su temeljem naloga Prekršajnog suda u Požegi, na području grada Pleternice pretražili obiteljsku kuću u kojoj prebiva 51-godišnjak prilikom čega su pronašli jedan pištolj sa pripadajućim streljivom te jedan samostrel a koje je nepovlasno posjedovao zbog čega protiv njega slijedi kaznena prijava.

Policijski službenici su temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu, 10. studenoga 2014. godine, na području grada Požege, pretražili obiteljsku kuću u kojoj prebiva 57-godišnjak prilikom čega su pronašli jednu automatsku pušku sa četiri spremnika i veću količinu streljiva. Protiv njega slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“.



Stranica