Smotra zimske službe

Slika slike-vijesti/2012 godina/zimska_sluzba_2012..jpg

U četvrtak, 15. studenoga 2012. godine u Slavonskom Brodu policijski službenici PU požeško-slavonske sudjelovali su na radnom sastanak s predstavnicima nadležnih tijela za

Foto: PU požeško-slavonska

U četvrtak, 15. studenoga 2012. godine u Slavonskom Brodu policijski službenici PU požeško-slavonske sudjelovali su na radnom sastanak s predstavnicima nadležnih tijela za upravljanje i gospodarenje cestama tijekom zimskog razdoblja, odnosno koji će obavljati poslove zimske službe na državnim, županijskim i lokalnim cestama Požeško-slavonske županije.

U prvom dijelu, izvršena je smotra voznog parka kojom prilikom su inspektori Ministarstva pomorstva, prometa i veza utvrdili organizaciju rada, broj neposrednih izvršitelja, trenutne količine materijala za posipanje, ispunjavanje uvjeta za obavljanje poslova i  tehničku ispravnost, stanje vozila, uređaja i opreme .

Tijekom sastanaka predstavnici Hrvatskih cesta i izvođača radova prisutne su upoznali s operativnim programima rada održavanja cesta u zimskim uvjetima pri čemu je definirana nadležnost tijela za upravljanje i gospodarenje cestama prilikom održavanja u zimskom razdoblju te su dogovoreni oblici međusobnog izvješćivanja i suradnje.



Stranica