Tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /slike-vijesti/2010 godina/prometna_caglicw.jpg
U srijedu, 2. siječnja 2019., oko 10.40 sati, u Ulici Republike Hrvatske u Požegi, 62-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Citroen“, požeških registarskih oznaka, prilikom uključivanja u promet na kolnik Ulice Republike Hrvatske nije propustio sva vozila, zbog čega je udario u osobni automobil marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 55-godišnji vozač.  Vozaču je na mjestu naplaćena novčana kazna zbog prekršaja nepropisnog uključivanja u promet.
Istoga dana oko 12.20 sati u Frkljevcima, 26-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Audi“ njemačkih nacionalnih oznaka zbog neprilagođene brzine kretanja (zavoj, kolnik mokar i sklizak) vozilom je sletio s kolnika u putni kanal gdje je udario u betonski propust za vodu. Njemu će biti izdan prekršajni nalog zbog vožnje neprilagođenom brzinom.
Također u srijedu oko 13 sati, na cesti nedaleko mjesta Antunovac kod Lipika, 20-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Opel“ daruvarskih registarskih oznaka zbog neprilagođene brzine kretanja (zavoj, kolnik mokar i sklizak) vozilom je prešla u suprotni prometni trak i udarila u osobni automobil marke „Peugeot“  daruvarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 47-godišnjak. 20-godišnjakinji će biti izdan prekršajni nalog zbog vožnje neprilagođenom brzinom.
 


Stranica