Trojica prijavljena zbog droge

  • Slika /slike-vijesti/2024 godina/Droga-ožujak/IMG_0105.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Protiv trojice muškaraca starosti 25, 31 i 37 godina slijedi kaznena prijava

Foto: PU požeško-slavonska

Policijski službenici su temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražili obiteljsku kuću na području Požege u kojoj prebiva 25-godišnjak i tom prilikom pronašli biljku nalik na kaktus tipa peyotl, staklenku i PVC vrećicu u kojima su se nalazili ostatci marihuane.

Protiv 25-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Nadalje, temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražena je obiteljska kuća na području Požege u kojoj prebiva 37-godišnjak te je pronađeno preko 700 grama marihuane, PVC kutija u kojoj se nalazilo preko 60 grama marihuane te digitalna vaga.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da se 37-godišnjak bavio prodajom cannabis marihuane, kao i 31-godišnjak s područja općine Velika, a koji je uz prodaju omogućavao i trošenje droge drugim osobama.
 
Protiv 31-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenih kaznenih djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ i „Omogućavanje trošenja droga“, dok protiv 37-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.
 

Stranica