U prometnim nesrećama teško ozlijeđeni 71-godišnjakinja i 64-godišnjak

Slika /Općenito/policija 2019. -1.jpg

Dogodile su se četiri prometne nesreće

FOTO: ilustracija

U četvrtak 11. kolovoza 2022. oko 9.25 sati u Požegi u Zagrebačkoj ulici na parkiralištu, 32-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 0,9 promila upravljao osobnim automobilom marke „Ford“ požeških registarskih oznaka, uključivao se u promet vožnjom unazad a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu nakon čega je prednjim lijevim bočnim dijelom vozila udario u 71-godišnjakinju.

U prometnoj nesreći 71-godišnjakinja je teško ozlijeđena, a protiv vozača slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

Istoga dana, oko 19.42 sati u mjestu Krivaj, 64-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Nissan“ stranih registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i dolazi do silaska vozila s kolnika u putni kanal, potom dolazi do udara prednjeg dijela vozila u betonski most i nekontroliranog kretanja vozila te udara u zemljanu površinu, ukrasno grmlje i u betonski most nakon čega dolazi do podizanja vozila na kolnik.

U prometnoj nesreći 64-godišnjak je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Dogodila se još prometne nesreća s materijalnom štetom u mjestu Bektež te bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi na Trgu Svetog Trojstva.
 

Stranica