U prometnoj nesreći lakše ozlijeđen 73-godišnjak

Slika /auto_policija07.jpg

73-godišnjaku je na mjestu događaja uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

U utorak 21. rujna 2021. oko 12.55 sati  u mjestu Vidovci u Ulici Vilima Korajca, 73-godišnjak koji je upravljao mopedom prilikom mimoilaženja prešao je vozilom bliže sredini kolnika te udario u prednji bočni dio osobnog automobila kojim je upravljao 20-godišnjak. U prometnoj nesreći U utorak 21. rujna 2021. oko 12.55 sati  u mjestu Vidovci u Ulici Vilima Korajca, 73-godišnjak koji je upravljao mopedom prilikom mimoilaženja prešao je vozilom bliže sredini kolnika te udario u prednji bočni dio osobnog automobila kojim je upravljao 20-godišnjak.
U prometnoj nesreći 73-godišnjak je lakše ozlijeđen, a na mjestu događaja mu je uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Industrijskoj ulici te bijeg s mjesta prometne nesreće u Pakracu u Bolničkoj ulici.


 

Stranica