U prometnoj nesreći lakše ozlijeđeno 14-godišnje dijete

Slika /Općenito/Policija2.jpg

U prometnoj nesreći 14-godišnje dijete je lakše ozlijeđeno dok protiv 24-godišnjeg vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Foto: Ilustracija

U petak 3. veljače 2023. oko 12.30 sati u Požegi u Ulici Antuna Kanižlića, 24-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Audi“, požeških registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine udario je prednjim dijelom vozila u 14-godišnje dijete koje je na obilježenom pješačkom prijelazu pretrčavalo kolnik. U prometnoj nesreći 14-godišnje dijete je lakše ozlijeđeno dok protiv 24-godišnjeg vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Istoga dana, oko 22.10 sati u Požegi u Frankopanskoj ulici, nepoznati vozač je nepoznatim vozilom zbog neprilagođene brzine sletio s kolnika i udario u ogradu u vlasništvu 55-godišnjaka, potom u autobusnu čekaonicu na autobusnom stajalištu u vlasništvu Grada Požege i metalnu ogradu u vlasništvu 58-godišnjaka. Nakon prometne nesreće vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi niti o vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u Požegi na Trgu Svetog Trojstva.
 

Stranica