U prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

Slika /Općenito/policija 2019. -1.jpg

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđene 30-godišnja vozačica kao i 54-godišnja putnica iz osobnog automobila marke „Renault“. Protiv 19-godišnjaka i 25-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

Foto: Ilustracija

U srijedu 8. ožujka 2023. oko 15.30 sati u mjestu Eminovci u Vukovarskoj ulici, 19-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, pretjecao je kolonu vozila ispred sebe, dok je u istom trenutku 25-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Fiat“, požeških registarskih oznaka, pretjecao osobni automobil marke „Renault“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljala 30-godišnjakinja. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg desnog dijela „Fiata“ u prednji lijevi bočni dio „Renaulta“. Nakon toga je došlo do udara „Fiata“ u metalnu ogradu i u zadnji dio „Renaulta“ koji se kretao ispred njega.

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđene 30-godišnja vozačica kao i 54-godišnja putnica iz osobnog automobila marke „Renault“. Protiv 19-godišnjaka i 25-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Pleternici na Trgu hrvatskih branitelja.
 

Stranica