U prometu zatečen recidivist-u vozilu prevozio otuđena drva

Slika /Promet/policajac_promet3.jpg

Navedeni 18-godišnjak je uhićen i priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a također mu je privremeno oduzeto i vozilo kojim je upravljao, dok protiv njega i 26-godišnjaka slijedi i kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Krađa“

FOTO: Ilustracija

U nedjelju 17. rujna 2023. u poslijepodnevnim satima u mjestu Gradište, u prometu je zatečen 18-godišnji vozač koji je višestruki počinitelj prometnih prekršaja i koji je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao teretnim automobilom. Također je utvrđeno da su on i 26-godišnji putnik u vozilu prevozili drva, a koja su prethodno otuđili u šumskom dijelu u blizini mjesta Duboka.

Navedeni 18-godišnjak je uhićen i priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a također mu je privremeno oduzeto i vozilo kojim je upravljao, dok protiv njega i 26-godišnjaka slijedi i kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Krađa“.
 

Stranica