Ugrožavali javni promet

Slika policajac_pise_kaznu.jpg

 U subotu, 25. listopada 2014. godine, oko 4.20 sati, u Požegi, u Primorskoj ulici, prilikom kontrole prometa, 21-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automoiblom marke „Ford“,

 

Foto: Ilustracija

U subotu, 25. listopada 2014. godine, oko 4.20 sati, u Požegi, u Primorskoj ulici, prilikom kontrole prometa, 21-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automoiblom marke „Ford“, požeških registarskih oznaka, nije se zaustavio na znak poilcijskih službenika te je nastavio vožnju kroz grad. Policijski službenici su ga sustigli u Ulici Tina Ujevića te utvrdili da upravlja vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaština mjera zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije i pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,97 promila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.

Istoga dana oko 18.10 sati, u mjestu Kusonje, u Ulici Bjelovarskih vitezova, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil marke „Ford“, daruvarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 58-godišnjak za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije i pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,08 promila. On je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

U nedjelju, 26. listopada 2014. godine, oko 0.45 sati, u Požegi, u Osječkoj ulici. 24-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom marke „Mercedes“, slavonskobrodskih registarskih onaka, pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,22 promila, dolaskom do pješačkog prijelaza gdje se promet upravlja prometnih svijetlima i na kojem je bilo upaljeno crveno svjetlo za njegov smjer kretanja nije se zaustavio već je prošao kroz crveno. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.



Stranica