Ugrožavali promet

Slika /slike-vijesti/2020 godina/Akcija-pojas/6n.jpg

Tijekom proteklog vikenda bilježimo tri ugrožavanja prometa. Svi počinitelji su smješteni u posebnu prostoriju policije i protiv njih slijedi prekršajni nalog

U petak 4. prosinca 2020. oko 21.20 sati u mjestu Dervišaga u Ulici Stjepana Radića, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola od 1,48 promila upravljao 52-godišnjak.
U subotu 5. prosinca 2020. oko 8.50 sati u Lipiku na Trgu dr. Franje Tuđmana, u prometu je zatečen 66-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,54 promila upravljao osobnim automobilom marke „Hyundai“, bez registarskih oznaka. Također je utvrđeno da kod sebe nije imao važeću vozačku dozvolu i osobnu iskaznicu.
Oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog.
U nedjelju 6. prosinca 2020. oko 18.55 sati u mjestu Latinovac, priliko kontrole prometa zaustavljen je osobni automobil marke „Mercedes“, našičkih registarskih oznaka kojim je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao 20-godišnjak. Također je utvrđeno da kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument s fotografijom s kojim bi potvrdio svoj identitet. 20-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Stranica