Ugrožavali promet

Slika /Promet/alkohol, formula za nesreću.jpg

Dogodila su se četiri ugrožavanja prometa

FOTO: Ilustracija

U subotu 26. studenoga 2022. oko 22 sata u mjestu Prekopakra u Ulici Ante Starčevića, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka, kojim je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 2,64 promila upravljao 43-godišnjak.

U nedjelju 27. studenoga 2022. oko 1.10 sati u Požegi u Mlinskoj ulici, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „BMW“, požeških registarskih oznaka, kojim je upravljao 42-godišnjak pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,68 promila.

Istoga dana, oko 4.25 sati u mjestu Novi Štitnjak, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 1,82 promila upravljao 26-godišnjak. Također je utvrđeno da mu je vozačka dozvola poništena.

Svi počinitelji su smješteni u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U nedjelju 27. studenoga 2022. oko 9.55 sati u mjestu Branešci, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili neregistrirani traktor marke „Torpedo“, kojim je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao 41-godišnjak i on je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije nakon čega je priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru gdje mu je produženo zadržavanje u zatvoru u Bjelovaru u trajanju od tri dana.

Protiv 41-godišnjaka slijedi i prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Stranica