Ugrožavanja javnog prometa

Slika policajac_pise_kaznu.jpg

U petak, 9. siječnja 2015. godine, oko 16.55 sati, u mjestu Filipovac, u Lipičkoj ulici, policijski službenici su prilikom nadzora prometa u osobnom automobilu marke „Citroen“, kutinskih

 

Foto: Ilustracija

U petak, 9. siječnja 2015. godine, oko 16.55 sati, u mjestu Filipovac, u Lipičkoj ulici, policijski službenici su prilikom nadzora prometa u osobnom automobilu marke „Citroen“, kutinskih registarskih oznaka, zatekli 40-godišnjaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,68 promila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Istoga dana, oko 22.50 sati, u Jakšiću, u Osječkoj ulici, policijski službenici su zatekli 48-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, đakovačkih registarskih oznaka za vrijeme kad mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije i pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,96 promila. On je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

U subotu, 10. siječnja 2015. godine, oko 2.50 sati, u Jakšiću, u Ulici Alojzija Stepinca, prilikom nadzora prometa policijski službenici su zatekli 40-godišnjaka koji je bez vozačke dozvole upravljao mopedom marke „Baotian“, bez registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,35 promila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.



Stranica