Uključite se u planiranje akcije – dostavite svoje prijedloge za nadzor brzine

Slika /Promet/policajac_promet3.jpg

Građani mogu svoje prijedloge dostaviti od 1. do 10. travnja 2023. na adresu elektoničke pošte pozesko-slavonska@policija.hr

Foto: Ilustracija

Temeljem ROADPOL-ovog plana aktivnosti za 2023. (organizacija međunarodne mreže prometne policije), na području država članica, a time i na području Republike Hrvatske, pa će se tako i na području Policijske uprave požeško-slavonske u razdoblju od 17. do 23. travnja provoditi pojačane aktivnosti usmjerene na nadzor brzine, dok će se 21. travnja od 00,00 do 24 sata provoditi 24-satni kontinuirani pojačani nadzor brzine pri čemu će se koristiti svi raspoloživi uređaji za nadzor brzine i maksimalno raspoloživ broj službenika.

Za pripremu ove akcije pozivamo građane da predlože lokacije koje smatraju ugroženima zbog kretanja vozila nedopuštenim brzinama. Svoje prijedloge mogu dostavljati od 1. do 10. travnja 2023. na adresu elektroničke pošte pozesko-slavonska@policija.hr a nakon zaprimljenih prijedloga,  analizirati će se dostavljeno te će se odabrati lokacije nadzora brzine kretanja vozila, pogodne za nadzor brzine.
 

Stranica