Višestrukom recidivistu prometnih prekršaja privremeno oduzeto vozilo

Slika /policija03.jpg

Ističemo da je riječ o višestrukom recidivistu koji je od donošenja izmjena i dopuna Zakona o sigurnosti prometa na cestama u više navrata zatečen u činjenju prometnih prekršaja

U četvrtak 21. svibnja 2020. oko 19 sati u Kaptolu u Požeškoj ulici policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 15-godišnjaka koji je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka.
 
Budući da je 15-godišnjak višestruki počinitelj prometnih prekršaja upravljanja motornim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, a već je tri puta pravomoćno kažnjen za istovrsni prekršaj, od vozača je privremeno oduzet osobni automobil kojim je upravljao te protiv njega slijedi optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Požegi koji će odlučiti o daljnjem postupku s oduzetim vozilom.

Ističemo da je riječ o višestrukom recidivistu koji je od donošenja izmjena i dopuna Zakona o sigurnosti prometa na cestama u više navrata zatečen u činjenju prometnih prekršaja.

Stranica