Završene preventivne aktivnosti povodom „Mjeseca borbe protiv ovisnosti“

Slika slike-vijesti/2012 godina/predavanje_pero.jpg

 U utorak, 11. prosinca 2012. s početkom u 18 sati u prostoru „Obrtničke škole Požega“ održana je zadnja interaktivna radionica u „Mjesecu borbe protiv ovisnosti“ na temu "prevencija

Foto: PU požeško-slavonska

U utorak, 11. prosinca 2012. s početkom u 18 sati u prostoru „Obrtničke škole Požega“ održana je zadnja interaktivna radionica u „Mjesecu borbe protiv ovisnosti“ na temu "prevencija  zlouporabe sredstava ovisnosti“. Time će  Policijska uprava požeško-slavonska, kao inicijator i organizator svih aktivnosti u navedenoj kampanji, zajedno sa partnerima Zavodom za javno zdravstvo požeško-slavonske županije i Centrom za socijalnu skrb Požega završiti multidisciplinarni ciklus prevencije namijenjen učenicima srednjih i osnovnih škola, te njihovim roditeljima i nastavnicima. Vrlo dobra priprema i organizacija, međusektorska suradnja i sama provedba aktivnosti  predviđenih "Nacionalnim programom prevencije ovisnosti" rezultirale su velikim odazivom i aktivnošću građana na samim tribinama/radionicama.

Ovakvi pokazatelji najbolje govore o uspješnoj suradnji između  policijskih službenika za prevenciju, javnih službi i građana koji na ovako kreativne načine pokušavaju riješiti aktualne probleme na razini lokalne zajednice.



Stranica