Radni sastanak s Prekršajnim sudom u Požegi

Slika slike-vijesti/2011 godina/sastanak.jpg

U srijedu, 9. veljače 2011. godine u PU požeško-slavonskoj održan je radni sastanak rukovodstva policijske uprave na čelu s načelnikom Nikolom Janković i predstavnika Prekršajnog

Foto: PU požeško-slavonska

U srijedu, 9. veljače 2011. godine u PU požeško-slavonskoj održan je radni sastanak rukovodstva policijske uprave na čelu s načelnikom Nikolom Janković  i predstavnika Prekršajnog suda u Požegi na čelu s predsjednikom suda Stjepanom Japarić.

Sastanak je otvorio načelnik PU požeško-slavonske Nikola Janković koji se zahvalio sucima na uspješnoj suradnji u protekloj godini te izrazio želju za još boljom suradnjom u narednom razdoblju čiji je početak upravo ovaj sastanak.

 

Nakon što su sudionici sastanka iznijeli probleme s kojima se susreću u svom radu raspravljene su bitne stvari i donijeti zaključci koji će zasigurno pridonijeti rješavanju problema i povećavanju učinkovitosti rada.

Posebno valja istaknuti znatno poboljšanje suradnje policije i sudstva u slučajevima nasilja u obitelji koji će, vjerujemo, kroz specijalnu ali i generalnu prevenciju utjecati na smanjenje tog problema.

Na kraju je zaključeno da su ovakvi sastanci korisni jer se na istima rješavaju problemi koji otežavaju rad kako suda tako i policije ali pridonose i ujednačavanju postupanja policijskih službenika.



Stranica