Odličan uspjeh ekipe "Policije" na malonogometnom turniru

Slika slike-vijesti/2011 godina/nogomet.jpg

U povodu obilježavanja Dana Grada Požege jučer je u dvorani ŠD „Grabrik“ održan VIII malonogometni turnir na kojemu je nastupilo 12 ekipa podijeljene u četiri skupine sastavljene od

Foto: Požeški sportski savez

U povodu obilježavanja Dana Grada Požege jučer je u dvorani ŠD „Grabrik“ održan VIII malonogometni turnir na kojemu je nastupilo 12 ekipa podijeljene u četiri skupine sastavljene od djelatnika ustanova i poduzeća s područja grada.

Prvaci skupina i drugoplasirani plasirali su se u drugi krug koji se igrao KUP sustavom na ispadanje.

U skupini A ekipa „Policije“ pobijedila je ekipu „Grad Požega“ (3:1) i ekipu „Javna vatrogasna postrojba“ (3:2). U četvrtfinalu svladali su „Color emajl“ (2:1), a u polufinalu „Spin Valis“ (1:0    ).

U finalnom susretu odigrana je utakmica „Tekije“ i „Policije“ koju je ekipa „Policije“ povela s 1:0 no obzirom da su policajci cijeli turnir odigrali sa šest igrača umor je učinio svoje tako da na kraju ipak nisu uspjeli obraniti naslov prošlogodišnjeg prvaka te su izgubili s 2:1.

Za ekipu „Policije“ nastupili su Karlo Janček, Boris Ravlić, Marko Pavić, Tomislav Ciganović, Štefo Odobašić, Krunoslav Pavlović i Željko Soldo-voditelj ekipe.



Stranica