Dječja natjecanja u policiji

Slika slike-vijesti/2011 godina/djeca_pp_pozega.jpg

U utorak 10. svibnja 2011. godine, u vremenu od 09.30 do 11.45 sati, prostore PP Požega na inicijativu policijskih službenika posjetila su djeca dječjeg vrtića Sv. Leopold Mandić

Požega

Foto: PU požeško-slavonska

U utorak 10. svibnja 2011. godine, u vremenu od 09.30 do 11.45 sati, prostore PP Požega na inicijativu policijskih službenika posjetila su djeca dječjeg vrtića Sv. Leopold Mandić iz Požege i to njih 17 s dvije odgajateljice.
Djeci su službenici policijske postaje Požega uključujući i kontakt policajca Željka Drašković, te predstavnika  udruge «Dan Motora Požega» i autoškole «Duga», priredili natjecanje iz vještine vožnje biciklom i iz izrade likovnih radova na temu sigurnost prometa.
Nakon proglašenja najboljih, za koje su osigurane nagrade, omogućeno im je razgledavanje službenih vozila i motocikala policije, te vozila autoškole i motocikala članova udruge «Dan Motora Požega», čime su djeca bila oduševljena, a bilo im je omogućeno i korištenje trenažera za simulaciju vožnje mopeda.
Ovo je nastavak mjera i radnji koje PP Požega poduzima temeljem plana zaštite biciklista, mopedista, motociklista i pješaka.



Stranica