Prometne nesreće

Slika policija05.jpg

 U nedjelju, 12. lipnja 2011. godine oko 17.20 sati, na D-38 između mjesta Deževci i Pavlovci, 42-godišnji vozač osobnog automobila marke „VW golf“, daruvarskih registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nada vozilom zbog čega je sletio s kolnika u putni kanal i udario u parkirani traktor i bicikli, te na kraju u stablo. 42-godišnjak je lakše

Foto: ilustracija

U nedjelju, 12. lipnja 2011. godine oko 17.20 sati, na D-38 između mjesta Deževci i Pavlovci, 42-godišnji vozač osobnog automobila marke „VW golf“, daruvarskih registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nada vozilom zbog čega je sletio s kolnika u putni kanal i udario u parkirani traktor i bicikli, te na kraju u stablo. 42-godišnjak je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.

U ponedjeljak, 13. lipnja 2011. godine oko 3.15 sati, u Požegi u ulici Borisa Hanžekovića, 29-godišnji vozač (1,39 g/kg) osobnog automobila marke „VW corado“, požeških registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nada vozilom i sletio u putni kanal te udario vozilom u betonski propust za vodu. Protiv 29-godišnjaka, koji je lakše ozlijeđen, slijedi optužni prijedlog.

Također, zabilježen je i jedan bijeg s mjesta prometne nesreće (u Požegi u ulici Zrinskoj) i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom (na ŽC-4115 u blizini mjesta Kaptol).



Stranica