Izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera

Slika policajac_autocesta_uspravna.jpg

 U petak, 10. lipnja 2011. godine oko 19.50 sati, u Požegi u ulici Franje Tuđmana u prometu je zaustavljen 41-godišnji vozač osobnog automobila marke „honda“, dubrovačkih registracijskih oznaka, koji je upravljao vozilom dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije. Protiv njega slijedi kaznena prijava.

Foto: ilustracija

U petak, 10. lipnja 2011. godine oko 19.50 sati, u Požegi u ulici Franje Tuđmana u prometu je zaustavljen 41-godišnji vozač osobnog automobila marke „honda“, dubrovačkih registracijskih oznaka,  koji je upravljao vozilom dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije. Protiv njega slijedi kaznena prijava.

Isti dan, oko 20.45 sati u Požegi u ulici Sv. Roka u prometu je zaustavljen 24-godišnji vozač (0,85 g/kg) osobnog automobila marke „mazda“, novogradiških registracijskih oznaka, koji je upravljao vozilom dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije. Protiv 24-godišnjaka slijedi kaznena prijava i optužni prijedlog.

U nedjelju, 12. lipnja 2011. godine oko 1 sat, u Požegi u ulici Sokolovoj policijski službenici zaustavili su 27-godišnjeg vozača osobnog automobila marke „opel“, požeških registracijskih oznaka,  koji je upravljao vozilom dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije. Utvrđena mu je prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 0,88 g/kg i budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju Policijske uprave do otrežnjenja. Protiv njega slijedi kaznena prijava i obavezni prekršajni nalog.



Stranica