Zlouporaba opojne droge i teška krađa

U četvrtak, 16. srpnja 2009. godine oko 20.50 sati u Velikoj, na Trgu Svetog Augustina, u prometu je zatečen 25-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom „seat ibiza“, osječkih registracijskih oznaka. Prilikom kontrole, a nakon upozorenja da će nad njim i vozilom biti izvršen pregled

 
Tijekom jučerašnjeg dana na području PU požeško-slavonske zabilježeno je:
 
 jedna zlouporaba opojnih droga (u Velikoj);

            U četvrtak, 16. srpnja oko 20.50 sati u Velikoj, na Trgu Svetog Augustina, u prometu je zatečen 25-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom „seat ibiza“, osječkih registracijskih oznaka. Prilikom kontrole, a nakon upozorenja da će nad njim i vozilom biti izvršen pregled, policijskim službenicima je izručio nešto više od osam grama opojne droge marihuana. Budući da je upravljao osobnim automobilom pomoću uređaja „rapiskan“ podvrgnut je na ispitivanje prisutnosti opojnih sredstava u organizmu kojom prilikom je utvrđena prisutnost opojne droge marihuana. Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava.

- jedna teška krađa u pokušaju (u Pakracu);

            U vremenskom razdoblju od 13. do 16. srpnja  u Pakracu, u Radničkom naselju, u krugu bivše tvornice „Papuk“, izvršena je provala u trafostanicu nakon čega je došlo do kratkog spoja. Nepoznati počinitelj nakon toga se udaljio ništa ne otuđivši, a protiv njega slijedi kaznena prijava.

Ostalih događaja interesantnih za medije nije bilo.


Stranica