Utvrđen identitet NN ženske osobe pronađene na pruzi u Ratkovici

Slika topvijesti/godina_2009/nepoznata-pozega.jpg
Dana 15.08.2009. godine u 11,15 sati na pruzi kod mjesta Ratkovica zatečena je NN ženska osoba starosti oko 35-40 godina koja govori engleskim jezikom, a koja kod sebe nije imala nikakvih osobnih dokumenata s kojim bi se mogao utvrditi njezin identitet.

Osim engleskog jezika, NN ženska osoba razumije njemački i hrvatski, a navodno zna i francuski jezik.

OPIS NN osobe: visine oko 165 cm, srednje građe, kosa kestenjasta, gusta, ravna, lice ovalno, oči plave, nos mali – ravan, usta ispupčena uslijed nepravilnog rasta zubi (prednji zubi istureni prema van), uši male – priljubljene.

Prilikom zaticanja bila je obučena u bijelu košulju sa sivim prugama, zelene pamučne hlače i na nogama je imala bijele sportske patike. Kod sebe je imala jedan ruksak zelene boje i jednu torbu žute boje.

Mole se građani da ukoliko imaju korisnih saznanja o mogućem identitetu NN ženske da izvijeste najbližu policijsku postaju na telefon 92 ili ovu policijsku upravu na broj 034/254-123.

NADOPUNA:

U ponedjeljak, 31. kolovoza putem Interpola utvrđen je identitet NN ženske osobe. Radi se o Kathrin Niedernolte, rođ. 1970. godine, državljanki Njemačke iz mjesta Hausach.

Obzirom na navedeno obustavljaja se daljnje postupanje na utvrđivanju identiteta.

 



Stranica